Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekip Tanıtımı POLİCE STATE BAŞVURU

Amirant.761

New member
Eyalet genelinde düzeni sağlayacak, suçla mücadele edecek yeni polisler arıyoruz.San Andreas State Police olarak disiplinli, aktif ve kaliteli rol yapmak isteyen oyunculara kapımızı açıyoruz. Eğer gerçekçi bir polis deneyimi yaşamak, ekip ruhunun içinde yer almak ve kariyer yapmak istiyorsan doğru yerdesin.Departmanımızda seni neler bekliyor?• Aktif ve gerçekçi polis rolü• Profesyonel eğitim sistemi• Eyalet çapında devriyeler ve operasyonlar• Saygılı ve disiplinli ekip ortamı• Başarılı personele terfi fırsatı• Özel birimlere yükselme şansıBizim için polis olmak sadece bir rol değil, bir sorumluluktur. Rozeti taşıyan herkes disiplinli, saygılı ve kararlı olmalıdır.Eğer sen de:✔ Düzeni sağlamak istiyorum✔ Gerçekçi rol yapmak istiyorum✔ Güçlü bir ekibin parçası olmak istiyorumdiyorsan San Andreas State Police seni bekliyor.Rozetini tak, devriyeye çık ve eyaletin güvenliğini sağla.
📌
Başvurular açıktır
📌
Mülakat ile alım yapılacaktırSan Andreas State Police“To Protect and Server

Reklam Banner

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri