Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekip Tanıtımı DEMONS FURY MC | Yeni Üyelerini Arıyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cann1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cann1

New member

DEMONS FURY MC

Kulübü yeni açtım hepimizin yaşları +19-20 ve üstü. Aramızda olgun, anlayışlı, eğlenmeyi bilen insanları görmekten mutluluk duyarız.

“Demons”, insanın içindeki karanlık ve bastırılmış tarafı;
“Fury” ise bizi ayakta tutan güç, sadakat ve iradedir.

Ekip lideri olarak, gerçek hayatta MC tecrübem vardır. Rolü bilmeyen veya yeni olan kişilere gerekli eğitim ve yönlendirme sağlanır.

Disiplin, saygı ve sadakat bizim temelimizdir. Discord Sunucumuz : Discord Profil : rise.6951 , cemcakici_61
wallpaper1 kopya.png

Reklam Banner
Reklam Banner
Öncelikle merhabalar. Açılışı için hazırlandığımız Sosyal tabanlı Hard RP sunucumuza ekibiniz ve sizi davet etmek istiyoruz.. Dilediğiniz vakit sunucu hakkında bilgi edinebilmek için adresimize katılım sağlayabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. Boş vaatler yerine sizin kendi gözünüzle görmeniz her zaman daha doğru olacaktır. Forum konumuzu sizlere iletiyorum. FORUM

Reklam Banner

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri